jaayee

Förra helgen hölls ett Twilight Convention i Paris där manusförfattaren Melissa Rosenberg var med och hon svarade bland annat på några frågor om Breaking Dawn! Här är en sammanfattning av svaren:

BREAKING DAWN-SPOILERS!

- Melissa har ännu inte bestämt sig för när första filmen ska sluta, men någonstans precis innan Bella har blivit vampyr eller precis efter det.
- Jacobs del i boken kommer inte att vara med i filmen. Jacob kommer givetvis finnas med, och man kommer få vad han och hans flock håller på med, men det kommer inte vara lika mycket som i boken. Inte direkt några Jacob-tankar alltså.
- Det kommer också att visas från andra karaktärers synvinklar (men det gör det ju i de andra filmerna också; Victoria, Volturi, de nyfödda etc).
- Hon tror definitivt att hon kan göra BD sexigare, mörkare och våldsammare men att den ändå passar yngre fans ("yngre" betyder antagligen från 13 år och uppåt).
- Födelsescenen ska de försöka göra så nära boken som möjligt, och den ska vara våldsam, men utan enorma mängder blod.
- The pillow biting scene med alla fjädrar kommer att finnas med.

Detta har inget med BD att göra, men Melissa säger även att om hon skulle få chansen att göra en spin-off på någon av Twilight-karaktärerna till en film skulle det bli antingen Volturi-klanen eller Leah Clearwater!



källa: twilightmovie.blogg.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0