xD

jag var inne på internet och hittade denna tröjan xDDimitri
här e trycket om du inte ser vad det står
Dimitri



Blodslinjen<3

jag har nu läst ut blodslinjen av Maggie Shayne

Min resention av boken:
boken är grymt bra och väldigt spänande, jag älskar boken den är lite sorgsen men full med kärlek (varning för kännsliga sener (sex) )
mitt betyg på boken 4 av 5 möjliga

Hon har inget minne av vem hon är eller vad
Hennes sista chans att leva, hennes enda chans att älska
Lilith vaknar kall, naken och ensam, utan att veta någonting förutom att hon måste fly, fly för sitt liv för någon är efter henne.
När Ethan upptäcker den vettskrämda kvinnan som gömmer sig på hans gård, förstår han genast inte bara vem hon är, utan också vad. Han har inte glömt Lilith sedan han rymde från deras gemensamma fängelse, en hemlig anläggning som går under namnet Farmen där människor blir vampyrer, fostrade att döda på given order. Hon var kvinnan de aldrig kunde tämja, och nu har hon också lyckats fly och hittat honom.Vad ska Ethan göra när lilith dyker upp och ber han ignorera sin bror


<3

nu har jag en jäkla migrän !!!
men det hindrar mig inte att lägga ut litte bilder
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nina dobrev för tidningen flare

 älskar bilden!'


God Jul

heej alla läsare !

idag är det ju julafton <3
yeey men jag ska nog inte blogga förens ikväll<3

och tack till lillyzen , narin och sannie ... som skrev så finna komentarer till mig god jul önskar nessie <33

här e svaren till narin och sannie

sv narin: tack det gör mig glad att du tycker om min blogg <3 och ja allt är bra med mig
sv sannie: haha god jul på dig med nej jag önskar mig inget annat än en bra jul =)

villken ni läsare har uppyllt tack för alla finna kommentarer <33



god jul minna fina läsare <3333

grattis i efterskott

 igår fyllde jackson rathbone 26 år grattis


guud villken bra fanmade video

gud vad jag älskar denna famande breaking down videon


källa:twilightsweden.se


jag har för mig att det e 47 dagar kvar

jag har för mig att det e 47 dagar kvar innan vampire diaries börjar igen ;) (kl är just nu snart tolv så ja 48-47 dagar typ)

som ni nog har märkt så tar usa en pause från VD under julen så nu e det nog 48 dagar kvar till det startar igen


jag har så tort humor ! -.- men allvar omg 47 dagar är för mycket


denna BILDEN HAR Jag inte sett?



ja eftersom jag är trött kommer det rolig info om vamyrens ursprung

jag hittade gammal info från min data så vrf inte lägga in det

Några kända sjukdomar:

Erytsiropoietiks protporphyd: En mycket sällsynt “sjukdom” som är medfödd. Kroppen producerar alldeles för många röda blodkroppar, vilket leder till olika sorters hormonrubbningar. Symptomen blir rödaktiga ögon, deformerade ben och armar, uppdragen överläpp, sprickor i huden stark hårväxt på vissa ställen av kroppen och inte minst att dom är överkänsliga för solljus. Sprickorna i huden ger blodförlust vilket resulterari att patienten ofta får blodmat, järntabletter samt att dom skyddas från dagsljus.

Haemotophibi: En psykisk drift vars utslag är all kärlek till blod. Denna “sjukdom2 finns i olika styrkor och brukar inte ses som farlig. Det är helt enkelt blodtörst. Sexuella rubbningar som utvecklar en dragning till blod. Denna “sjukdom” är väldigt sällsynt. Symtomen visar sig i att den drabbade får sexuell tillfredsställelse av blod. De anses inte vara farlig för den drabbade med däremot för omgivningen. Förrutom dessa 2 “sjukdoma” så kan man även nämna rabies. Alla dessa “sjukdomar” har ett väldigt tidigt ursprung i historien och inget vet igenterligen helt säkert varifrån de dök upp från den allra första början.

Bram Stroker: Han var inte någon uppfinnare av Dracula eller vampyrer, han bara fortsatte på ett litet intresseområde och så blev han mer och mer farcinerad på detta område. Sedan efter detta har flera olika forskare och även andra personer som har varit intresserad av detta kommit på mer och mer saker om vampyrer. Inget vet helt säkert vad som igenterligen är sanning och vad som bara är myt. för på den senaste tiden så har det uppkommit en massa olika saker som inte alls stämmer, det har utkommit en hel del filmer och sånt och i alla dessa filmer så speglas vampyrerna ur helt olika vinklar och på helt olika ställen. Det finns nästan inte en enda vampyrfilm som är lik någon annan.

Lite historia: Att vampyrer skulle vara något unikt för Rumäninen och Ungern stämmer inte alls. Den tro som dom har haft där stämmer inte helt överrens med våran tro eller på det sätt som vi ser vampyrerpå men det är i alla fall samma sak som det handlar om. Förr i tiden så trodde man enbart att alla vampyrer kom från just Rumäninen (Transylvanien) och Ungern men senare så upptäckte man att det inte alls var så. Vampyrér finns i nästan all folktro, förekommade på ett eller annar sätt. I Tibetanska kloster finns det bilder samt skrifter från det förhistoriska Indien, Egyptien, Assyrien, som alla tyder på att vampyrer förekommer i olka skepnader. Både Aztekerna och Mayafolket dyrkade en blodsugande Gud. Blod förekommer överhuvudtaget i ala religioner, inte minst i Kristendomen. Ett ex på det är nattvardens ritualisering av blod och evighet - kopplingen till ett evigt liv. Det som våra kära odöda för i våra andras så dödliga död En vampyr är en person som har blivit smittad av vampyrism . Man blir smittad genom att bli biten av en person som redan är smittad. Ursprunget vart smittan kommer ifrån är ett mysterium. En vampyr tycker inte om solljus, vitlök, silver och andra heliga föremål.. Många människor fruktar vampyrer samt allt som har med dem att göra.

Egenskaper gör vampyrer: När man har blivit en vampyr så slutar man att åldras, man kan alltså leva i evighet. Men när vampyrerna kommer upp i en ålder på några hundra år så blir dom väldigt egoistiska av sig. Vampyrerna tivs i mörkret och ser helt tydligt, de kan till och med se bättre än vad vi kan göra i dagsljus. Dom som blir vampyr blir starkare, snabbare, smidigare, får mer utstrålning, livsvlija, förstärkta sinnen samt längre hörntänder.

Man kan döda en vampyr genom att locka ut dom i solljuset, visa något silverföremål, vitlök, trädpåle samt olika heliga saker. Sakernas förmågor: Solljus: Dom dör direkt, förvandlas till en hög aska. Silverföremål: Varje gång nuddas får dom starka smärtor. Vitlök: Ger hämska smärtor, ju närmare löken är desto starke blir smärtorna. Trädpålar: Ger smärtor. Sticker man pålen i hjärtat så dör de snabbt. Heliga saker: Ger smärtor vid beröring. Vapen: Stark smärta samt blodförlust. Coffein: Har en stark smärtsam effekt som kan leda till döden.

Föda: En äkta vampyt behöver ca 2 liter blod varje dag för att kunna överleva, de behöver ca 5 liter om det är djurblod. När dom äter så biter dom sitt offer i halsen och suger i sig blodet som dom behöver. Offret blir inte allvarligt skadat av detta men kan få svåra smärtor. Dom kan anfalla flera offer under samma dygn om det skulle behövas.

Personlighet: Nästan alla har olika personlighet. Man kan dela in dom i två huvudgrupper: De fina samt Slöddren. De fina är förnäma samt grymma, de gillar att klä sig fint samt att vara på platser där det finns rika människor. De brukar ofta förföra sina offer. Slöddren är ofta lite missbildade på något sätt samt vara lite dumma av sig. De bor i slumkvarter samt klär sog i trasor, de äter nästan allt som de kan komma över.

Olika sorters av vampyrer: Assasbonsam: Är en afrikansk vamyr. Dom är normala vampyrer förrutom att dom kan ha krokar i stället för fötter. När dom biter någon så biter dom inte i halsen utan i tummen.

Baital: En indisk vampyr som är väldigt lång, det är sällan man kan hitta någon som är kortare än 2 meter.

Derg-Due: En irländsk vampyr som blev vampyr efter att han fått en byggnad över sig när han arbetade.

Nosfarut: Ett annat ord för vampyr. Stiroiul: En rumänsk vamyr som är lik den vanliga till skillnad från att den ofta anfaller i flock, och dödar sitt offer genom att flytta på hjärtat.

Religion: Dom har en liten annan religion an vad vi har, igenterligen så tror de inte på något speciellt alls. De brukar ofta syssla med någon form av svartkonst eller någon slags magi.

Spridning: Dom finns i stort sätt överallt, fast dom är kanske lite mer vanlig på vissa platser.

Kultur: Dom brukar ha samma kultur som dom hade innan de blev vampyrer.

Utseende: En vampyrsmittad person ser nästan ut som vanligt förrutom att den kan vara lite mer attraktiv, ha längre hörntänder, ljusare och mer blodsprängda ögon samt lite blekare hy. Ett slödder därremot kan vara lite missbildad på något sätt t.e.x. genom att de kan ha en puckelrygg eller något liknade.

 


jag har missar mycket

japp nu e det sressigt i skolan så vill ni ha info så gå in på lovevampires.blogg.se eller thetwilightsaga.se

jag lägger in det jga missar när jag hinner

grattis i efterskot

ojojoj vad jag missat saker den 8 december fyllde ju värdens sexiast man år ian somerhalder (damon salvatore)
ett stort grattis till våran nu mera 32 årige sötnos omg kan han värkligen vara 32 han ser fan ut som en 23 åring  nån kanske har vänt på siffrorna :O jag tror han ätr 32 nu iallafall xD




här e en video med roliga komentarer från damon



By the Light of the Moon

oj villket skakande avsnitt !

vill ni se det nya avsnittet av vampire diaries (usas takt)

så kan du se den på denna sidan jag lovar inte att det är en virus fri sida men jag har aldrig fått virus från denna sidan
http://www.free-tv-video-online.me/player/zshare.php?id=83713806d0a2e676

här är en bild från avsnittet
jag kanske lägger ut fler sen


sjuk

jag har inte bloggat dom senaste dagarna pgv att jag e sjuk och jag bloggar om det kommer nåt intressant

kommer mer nån dag

jag vet inte vad det är med mig men jag fick en kick av att lägga in olicka videos med olicka vampyrer

vi startar med the vampire diaries och så kommer det mer med när jag orkar

The vampire diaires

(kan inehålla spoilers för er i svensk takt)

Damon and Elena






Lexi





här e en snabb video typ som en prome video för season 1 eftersom alla borde sett den nu mewn tanke på att tv6 börjat sända season 2




här e en typ exat likadan video fast för season 2 ska inte inehålla så värst mycket spoiler jag vte ju inte vart ni e i svensk takt men jag tror inte att det e spoiler som ger nåt iallafal


för ersom kollar i usas takt

heej eller godmorgon för mig xD

för alla som kollar i usas takt här e en video med nästa avsnitt
här e enu en andledning tilll att jag e team damon ;)
bättre att vara rak på sak och visa vem man e än att gå bakom ruggen och sedan skämmas



hahahahahahah här e en skit rolig sneak peak från avsnittet


min eclipse box

här e bilder på alla saker jag fick i min underbara eclipse special box jag fick en typ påse och två knappar med edward och jacob på köpet även om dom inte var men i boxen :D



i boxen fick man bellas ring en palnce 6 vikort filmen extra materal (två exta skivor)
två små extra grejer svåra att beskriva, tyg påsen och knapparna fick jag extra
vill ni ha en beskrivning på sakerna eller bilder på dom var för sig i stor variation säg till så lägger jag ut det

fick min box idag

jG FICK MIN TWILIGHT BOX idag ska lägga in bilder senare pallar inte blogga sorry

RSS 2.0